Η νεανική ταινία Fighter στο Συνεδριακό Κέντρο Τράπεζας Πειραιώς στη Θεσσαλονίκη

Η νεανική ταινία Fighter στο Συνεδριακό Κέντρο Τράπεζας Πειραιώς στη Θεσσαλονίκη
13.5.2016

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) ολοκληρώνει τις κινηματογραφικές προβολές βραβευμένων ταινιών για παιδιά και νέους, την Παρασκευή 13 Μαΐου (ώρα 19:00) με την προβολή της ταινίας «Fighter» της Νατάσα Αρτί (Δανία, 2007, 97΄) στο Συνεδριακό Κέντρο Τράπεζας Πειραιώς, στη Θεσσαλονίκη.

Πρόκειται για μια σύγχρονη ιστορία δράσης με πολεμικές τέχνες που απευθύνεται στους νέους. Στα γυρίσματα συμμετείχαν ειδικοί των πολεμικών τεχνών από όλο τον κόσμο ανάμεσά τους και ο Κινέζος Σιάν Γκάο, αυθεντία στην πολεμική τέχνη του Κουνγκ-Φου, γνωστός από την ταινία «Τίγρης και Δράκος».

Η 17χρονη  Aϊσα, που ζει στην Κοπεγχάγη, είναι παθιασμένη με το Κουνγκ-Φου, αλλά οι Τούρκοι γονείς της θέλουν να περάσει στην Ιατρική. Αψηφώντας την οικογένειά της, η Aϊσα  ξεκινά κρυφά εκπαίδευση και με τη βοήθεια του Εμιλ προπονείται για το πρωτάθλημα. Οι δυο τους ερωτεύονται, oι κανόνες της ζωής όμως δεν είναι το ίδιο απλοί με τους κανόνες του Κουνγκ-Φου και οι διαφορετικοί κόσμοι από τους οποίους προέρχονται σύντομα δημιουργούν προβλήματα.

 

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.


 

Συνεδριακό Κέντρο Τράπεζας Πειραιώς

Κατούνη 12-14, Θεσσαλονίκη

Πληροφορίες: 2310-385662