30.6.2014

Παρουσίαση Τοπικού Σχεδίου Δράσης για την Απασχόληση «ΣΥΝΕΡΓΙΑ & ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ» στη Νεμέα.

Παρουσίαση Τοπικού Σχεδίου Δράσης για την Απασχόληση «ΣΥΝΕΡΓΙΑ και ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ» στη Νεμέα.

Παρουσίαση Τοπικού Σχεδίου Δράσης για την Απασχόληση

Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ» διοργανώνει την Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014 στη Νεμέα, Ενημερωτική Εκδήλωση για την Παρουσίαση του Τοπικού Σχεδίου Δράσης:

«ΣΥΝΕΡΓΙΑ & ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ»

Τον εναρκτήριο χαιρετισμό θα απευθύνει ο Δήμαρχος Νεμέας, κ. Βαγγέλης Ανδριανάκος.

Το Έργο περιλαμβάνει έναν ολοκληρωμένο κύκλο παρεμβάσεων που προωθούν την ένταξη στην αγορά εργασίας, την απόκτηση εργασιακής εμπειρίας και την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας σε τομείς της κοινωνικής οικονομίας.

Στο Τοπικό Σχέδιο θα ενταχθούν 100 άνεργοι, ασφαλισμένοι σν ΟΓΑ και νέοι επιστήμονες, οι οποίοι είναι δημότες ή κάτοικοι της περιοχής που προσδιορίζεται από τους Δρόμους του Κρασιού της Πελοποννήσου και περιλαμβάνει τις οινοποιητικές ζώνες της Νεμέας και της Μαντινείας (Δήμοι Νεμέας, Σικυωνίων, Άργους - Μυκηνών και Τρίπολης).

Η περίοδος υποβολής αιτήσεων έχει ήδη ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί με την επιλογή του συνόλου των 100 ωφελουμένων.

Η Εκδήλωση είναι ανοικτή στο κοινό και θα πραγματοποιηθεί στις 19:00 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δημαρχείου Νεμέας.
 
Το Έργο υλοποιείται από την Αναπτυξιακή Σύμπραξη «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ», στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» του ΕΣΠΑ 2007 - 2013, με τη συγχρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου και του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας. Η Α.Σ. απαρτίζεται από τους εξής φορείς: Δήμος Νεμέας, Δήμος Σικυωνίων, Δήμος Άργους-Μυκηνών, Δήμος Τρίπολης, Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς, Αναπτυξιακή Βορείου Πελοποννήσου-ΑΝΒΟΠΕ Α.Ε., ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ Α.Ε.-Ανώνυμη Αναπτυξιακή Εταιρεία Ο.Τ.Α., Εκπαιδευτικές & Συμβουλευτικές Υπηρεσίες ΔΙΑΣΤΑΣΗ Α.Ε., A.T. Management Ε.Π.Ε., Strategy & Communication ADVISORS Ε.Π.Ε., PCM Ε.Π.Ε.Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης