Χριστουγεννιάτικες θεατρικές παραστάσεις για σχολικές ομάδες από το ΠΙΟΠ

Χριστουγεννιάτικες θεατρικές παραστάσεις για σχολικές ομάδες από το ΠΙΟΠ
4.12.2023
8.12.2023

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) παρουσιάζει δύο θεατρικές παραστάσεις, για σχολικές ομάδες, με την Ομάδα Θεάτρου Ανεμόμυλοι, στο κτήριο του Ιδρύματος, στον Ταύρο.

Αναλυτικά:


- «Ο Αγριοφωνάρας και τα κάλαντα» | Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου (ώρες 10:00 και 11:30), για Νηπιαγωγεία και σχολικές ομάδες Α', Β' και Γ' Δημοτικού
Έρχονται τα Χριστούγεννα! O Αγριοφωνάρας όμως -που σιχαίνεται τις γιορτές- κλειδαμπαρώνεται στο σπιτάκι του. Τα δώρα τον εκνευρίζουν, οι ευχές τον θυμώνουν και με τα κάλαντα βγάζει φωτιές από τα ρουθούνια του. Αχ, πόσο δύσκολο είναι να απολαύσεις την ησυχία και τη μοναξιά; Αυτό αναρωτιέται αλλά οι κάτοικοι της πόλης -και ειδικά τα παιδιά- έχουν διαφορετική άποψη.

- «Τα Χριστούγεννα του λύκου Ζαχαρία» | Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου (ώρες 10:00 και 11:30), για Νηπιαγωγεία και σχολικές ομάδες, Α' και Β' Δημοτικού
Μια διαδραστική θεατρική διασκευή του αγαπημένου ομώνυμου παραμυθιού της Orianne Lallemand (Εκδόσεις Παπαδόπουλος) με την ενεργό συμμετοχή των παιδιών στους ρόλους των φίλων του λύκου Ζαχαρία.

Η είσοδος στις παραστάσεις είναι δωρεάν.

 Απαραίτητη η κράτηση θέσης.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, τα ενδιαφερόμενα σχολεία μπορούν να επικοινωνήσουν με τη Βιβλιοθήκη ΠΙΟΠ, στο τηλέφωνο 210 3739651.

ΠΙΟΠ | Βιβλιοθήκη

Δωρίδος 2 & Λεωφόρος Ειρήνης 14, Ταύρος
Τ: 210 3739651-2 | www.piop.gr