«Ιστορίες από ψαλίδι και χαρτί» Διαδικτυακά βιωματικά εργαστήρια ενηλίκων από το ΠΙΟΠ

«Ιστορίες από ψαλίδι και χαρτί» Διαδικτυακά βιωματικά εργαστήρια ενηλίκων από το ΠΙΟΠ
16.11.2021
23.11.2021

«Ιστορίες από ψαλίδι και χαρτί»
Διαδικτυακά βιωματικά εργαστήρια ενηλίκων από το ΠΙΟΠ

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) διοργανώνει δύο αυτόνομα διαδικτυακά βιωματικά εργαστήρια, για ενήλικες, με τη θεατροπαιδαγωγό Μαρία Τερζάκη. Συνδυάζοντας τεχνικές από το θεατρικό παιχνίδι, τα εικαστικά και τη δημιουργική γραφή, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν ήρωες και ιστορίες καλλιεργώντας τη φαντασία τους.

Αναλυτικά:

Την Τρίτη 16 Νοεμβρίου (ώρες 11:00-13:00) θα πραγματοποιηθεί το εργαστήρι με τίτλο «Μια μουντζούρα ψάχνει χρώματα». Οι συμμετέχοντες, ξεκινώντας από μια μουντζούρα, θα ανακαλύψουν τον ήρωα της ιστορίας και θα τον ακολουθήσουν στο ταξίδι του προς τα χρώματα.

Την Τρίτη 23 Νοεμβρίου (ώρες 11:00-13:00) θα πραγματοποιηθεί το εργαστήρι με τίτλο «Μια μάσκα αποκαλύπτει». Οι συμμετέχοντες, αφού κατασκευάσουν μάσκες με απλά υλικά, θα δημιουργήσουν χαρακτήρες και θα διασκεδάσουν αυτοσχεδιάζοντας.

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στη διεύθυνση TirlaV@piraeusbank.gr, γράφοντας ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας και τον τίτλο του εργαστηρίου. Οι 20 πρώτοι κάθε εργαστηρίου θα ειδοποιηθούν και θα λάβουν οδηγίες για την εισαγωγή τους στη διαδικτυακή δράση.


Η συμμετοχή στα εργαστήρια είναι δωρεάν.

Βιβλιοθήκη ΠΙΟΠ

Σαλαμίνος 72-74, Καλλιθέα

Τ: 210 3739651-2 |  www.piop.gr