«Βιβλιοσυναντήσεις: το δικαίωμά μου στο διάβασμα!» από το ΠΙΟΠ και το Ελληνικό Τμήμα ΙΒΒΥ-Κύκλος του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου

«Βιβλιοσυναντήσεις: το δικαίωμά μου στο διάβασμα!» από το ΠΙΟΠ και το Ελληνικό Τμήμα ΙΒΒΥ-Κύκλος του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου
20.11.2023
30.11.2023

«Βιβλιοσυναντήσεις: το δικαίωμά μου στο διάβασμα!»
Δράση για σχολικές ομάδες από το ΠΙΟΠ

και το Ελληνικό Τμήμα ΙΒΒΥ-Κύκλος του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Παγκόσμιας Ημέρας για τα Δικαιώματα του Παιδιού (20/11), το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) και το Ελληνικό Τμήμα ΙΒΒΥ-Κύκλος του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου συνδιοργανώνουν, για τέταρτη χρονιά, δράση για σχολικές ομάδες, με τίτλο «Βιβλιοσυναντήσεις: το δικαίωμά μου στο διάβασμα!».

Από τη Δευτέρα 20 έως και την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2023, συγγραφείς, μέλη του Κύκλου, επισκέπτονται το Παιδικό Τμήμα της Βιβλιοθήκης ΠΙΟΠ, στον Ταύρο, για να συναντήσουν και να συνομιλήσουν με σχολικές ομάδες. Στη δράση συμμετέχουν οι συγγραφείς: Στέλλα Αρβανίτη, Αντωνία Βιταλιώτου, Αγγελική Θάνου, Κωστής Μακρής, Σοφία Μαντούβαλου, Ελπίδα Μηναδάκη, Ράνια Μπουμπουρή, και Δήμητρα Φώτου.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, τα ενδιαφερόμενα σχολεία μπορούν να επικοινωνήσουν με τη Βιβλιοθήκη ΠΙΟΠ, στο τηλέφωνο 210 3739651 ή μέσω email στο TirlaV@piraeusbank.gr.

ΠΙΟΠ | Βιβλιοθήκη
Δωρίδος 2 & Λεωφόρος Ειρήνης 14, Ταύρος
Τ: 210 3739651-2 | www.piop.gr