Ο μαγικός κόσμος της όπερας… για παιδιά προσχολικής ηλικίας!

Ο μαγικός κόσμος της όπερας… για παιδιά προσχολικής ηλικίας!
1.12.2018

Ο μαγικός κόσμος της όπερας… για παιδιά προσχολικής ηλικίας!
από τη Βιβλιοθήκη ΠΙΟΠ  και τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καλλιθέας

Η Βιβλιοθήκη του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), σε συνεργασία με τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καλλιθέας, παρουσιάζει, το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου, (ώρα 12:00), μουσική παράσταση με θέμα την όπερα, από το φωνητικό σύνολο «8tetto», για παιδιά προσχολικής ηλικίας, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καλλιθέας  (Ανδρομάχης 86Α & Αλκμήνης).

Τα παιδιά μέσα από την παράσταση έχουν την ευκαιρία να κατανοήσουν την τέχνη του μουσικού θεάτρου καθώς δεν παρακολουθούν μόνο, αλλά παίζουν ενεργό ρόλο στην εξέλιξη της ιστορίας. Καθοδηγούν τους ήρωες, χορεύουν μαζί τους και μαθαίνουν με διασκεδαστικό τρόπο πως να διευθύνουν σαν μαέστροι.

Τι είναι η όπερα; Τι κάνει ένας μαέστρος; Μπορούν  οι «γάτες» να τραγουδήσουν όπερα; Τι χρειάζεται να έχει κανείς για να πάει σε ένα «πριγκηπικό βαλς»; Πως μπορούμε να ταξιδέψουμε με ένα τραγούδι;  

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν. Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής.

Για πληροφορίες και κρατήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καλλιθέας στο τηλέφωνο 210 9593518 (Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο 9:00-14:00 και Τετάρτη, Παρασκευή 14:00-20:00).

Βιβλιοθήκη ΠΙΟΠ
Σαλαμίνος 72-74, Καλλιθέα
Τ: 210 3739651-2 |  www.piop.gr
 piopnews