Εργαστήριο ζωγραφικής από τη Βιβλιοθήκη ΠΙΟΠ και τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καλλιθέας

Εργαστήριο ζωγραφικής από τη Βιβλιοθήκη ΠΙΟΠ και τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καλλιθέας
10.3.2018

Εργαστήριο ζωγραφικής «Φυτεύω γραμμές και χρώματα. Θερίζω ιστορίες»
από τη Βιβλιοθήκη ΠΙΟΠ και τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καλλιθέας

Η Βιβλιοθήκη του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), σε συνεργασία με τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καλλιθέας, διογανώνει ένα επιπλέον εργαστήρι ζωγραφικής με αφορμή πίνακες διάσημων ζωγράφων του 20ού αιώνα, μετά τη μεγάλη προσέλευση που είχαν τα προηγούμενα εργαστήρια.

Ειδικότερα, το Σάββατο 10 Μαρτίου (ώρα 11:30), πραγματοποιείται το εργαστήρι με θέμα «Kasimir Malewitsch: Τα συναισθήματα που γίνονται σχήματα», για παιδιά ηλικίας 4 έως 8 ετών, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καλλιθέας (Ανδρομάχης 86Α & Αλκμήνης, Καλλιθέα).

Το εργαστήριο, που υλοποιεί η Ομάδα Άνασσα, εισάγει τα παιδιά με ευχάριστο και δημιουργικό τρόπο στον κόσμο των σχημάτων, των χρωμάτων και της τέχνης. Οι μικροί ζωγράφοι πειραματίζονται με υλικά και τεχνικές και δημιουργούν τα δικά τους μοναδικά έργα τέχνης εκφράζοντας τα συναισθήματα και τις ιδέες τους. Μέσα από την γνωριμία με την ιστορία, το έργο και την εποχή των μεγάλων ζωγράφων των αρχών του 20ού αιώνα τα παιδιά αναπτύσσουν καλλιτεχνικές δεξιότητες και αισθητικά κριτήρια.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό. Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 210 9593518 (Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο 9:00-14:00 και Τετάρτη, Παρασκευή 14:00-20:00).

Βιβλιοθήκη ΠΙΟΠ
Σαλαμίνος 72-74, Καλλιθέα
Τ: 210 3739651-2 |  www.piop.gr
 piopnews