«Φυτεύω γραμμές και χρώματα. Θερίζω ιστορίες» Εργαστήρι ζωγραφικής για παιδιά

«Φυτεύω γραμμές και χρώματα. Θερίζω ιστορίες» Εργαστήρι ζωγραφικής για παιδιά
4.11.2017

 «Φυτεύω γραμμές και χρώματα. Θερίζω ιστορίες»
Εργαστήρι ζωγραφικής για παιδιά

Η Βιβλιοθήκη του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), σε συνεργασία με τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καλλιθέας, συνεχίζει τα εργαστήρια ζωγραφικής για παιδιά, ηλικίας 4 έως 8 ετών, με αφορμή πίνακες διάσημων ζωγράφων του 20ού αιώνα.

Το δεύτερο εργαστήρι, που υλοποιεί η  Ομάδα Άνασσα, με θέμα «Klee-Μια βόλτα με το σημείο και τη γραμμή», πραγματοποιείται το Σάββατο 4 Νοεμβρίου (ώρα 11:30) στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καλλιθέας (Ανδρομάχης 86Α & Αλκμήνης, Καλλιθέα).

Στόχος του εργαστηρίου είναι να εισαγάγει, με ευχάριστο και δημιουργικό τρόπο, τα παιδιά στον κόσμο των σχημάτων, των χρωμάτων και της τέχνης. Οι μικροί ζωγράφοι πειραματίζονται με υλικά και τεχνικές και δημιουργούν τα δικά τους μοναδικά έργα τέχνης εκφράζοντας τα συναισθήματα και τις ιδέες τους. Μέσα από την γνωριμία με την ιστορία, το έργο και την εποχή των μεγάλων ζωγράφων των αρχών του 20ού αιώνα τα παιδιά αναπτύσσουν καλλιτεχνικές δεξιότητες και αισθητικά κριτήρια.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό. Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 210 9593518 (Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο 9:00-14:00 και Τετάρτη, Παρασκευή 14:00-20:00).

Βιβλιοθήκη ΠΙΟΠ
Σαλαμίνος 72-74, Καλλιθέα
Τ: 210 3739651-2 |  www.piop.gr