Επιστημονική Ημερίδα από το Δίκτυο Οικονομικών Βιβλιοθηκών

Επιστημονική Ημερίδα από το Δίκτυο Οικονομικών Βιβλιοθηκών
6.3.2015

Tο Δίκτυο Οικονομικών Βιβλιοθηκών (ΔΙ.Ο.ΒΙ.) διοργανώνει επιστημονική ημερίδα με τίτλο «Η συμβολή των οικονομικών βιβλιοθηκών στην έρευνα και στην ανάπτυξη». Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Κεντρικό Κατάστημα της Τράπεζας της Ελλάδος (2ος όροφος, αίθουσα Ν212-214, είσοδος: Εδουάρδου Λω και Σταδίου) στην Αθήνα, την Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015 και ώρες 08:30 – 14:30.

Το ΔΙ.Ο.ΒΙ. έχει ως στόχο τη συνεργασία των βιβλιοθηκών-μελών για την ανταλλαγή υπηρεσιών και πόρων σχετικών με τις συλλογές οικονομικού περιεχομένου. Οι βιβλιοθήκες που συμμετέχουν στο Δίκτυο προέρχονται από τους φορείς: Alpha Bank, Εθνική Τράπεζα, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών-Τμήμα Οικονομικών Επιστημών, Κέντρο Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Πανεπιστήμιο Πειραιώς, Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς, Τράπεζα της Ελλάδος, Υπουργείο Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού και Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο.

Σκοπός της ημερίδας είναι η περαιτέρω ανάδειξη της συμβολής των οικονομικών βιβλιοθηκών σε θέματα όπως έρευνα, ανάπτυξη και επιχειρηματικότητα τόσο στη χώρα μας αλλά και διεθνώς. Η ημερίδα  απευθύνεται σε επιστήμονες, ερευνητές, φοιτητές ΑΕΙ και ΤΕΙ, βιβλιοθηκονόμους αλλά και σε κάθε πολίτη που ενδιαφέρεται για τη διαδικασία και τα αποτελέσματα της αξιοποίησης του όγκου των οικονομικών δεδομένων από τις βιβλιοθήκες.

Οι ενδιαφερόμενοι να παρακολουθήσουν τις  εργασίες  της ημερίδας, παρακαλούνται να αποστείλουν συμπληρωμένη την αίτηση συμμετοχής με email (library@bankofgreece.gr) ή με fax (210 3202129) το αργότερο μέχρι την Τρίτη 3 Μαρτίου 2015.

Πληροφορίες για την ημερίδα θα βρείτε στον ιστότοπο του ΔΙ.Ο.ΒΙ. στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://libnt2.lib.unipi.gr/diovi.

Για το πρόγραμμα της Επιστημονικής Ημερίδας παρακαλώ εδώ.

Για την αίτηση συμμετοχής παρακαλώ εδώ