«Όταν η Τριτοβάθμια Εκπαίδευση συναντά τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση: μια ημερίδα συνεργασίας για τη Διδακτική των Γεωεπιστημών»

«Όταν η Τριτοβάθμια Εκπαίδευση συναντά τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση: μια ημερίδα συνεργασίας για τη Διδακτική των Γεωεπιστημών»
1.4.2017

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) σε συνεργασία με την Επιτροπή Διδακτικής των Γεωεπιστημών της Ελληνικής Γεωλογικής Εταιρίας συνδιοργανώνουν ημερίδα με τίτλο «Όταν η Τριτοβάθμια Εκπαίδευση συναντά τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση: μια ημερίδα συνεργασίας για τη Διδακτική των Γεωεπιστημών», το Σάββατο 1 Απριλίου (ώρες 09:30-18:30), στο Ιστορικό Αρχείο του Ιδρύματος, στον Ταύρο.

geoepistimi

Στόχος της ημερίδας, που απευθύνεται σε ακαδημαϊκούς και εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων, είναι να διερευνήσει τους τρόπους με τους οποίους η Τριτοβάθμια Εκπαίδευση μπορεί να συμβάλει και να υποστηρίξει την ποιοτική αναβάθμιση της διδασκαλίας των Γεωεπιστημών στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Στο πρόγραμμά της έχουν ενταχθεί βιωματικά σεμινάρια και εκπαιδευτική ταινία. Η δράση φιλοδοξεί να αποτελέσει την αφορμή για την έναρξη ενός διαρκούς διαλόγου και συνεργασίας των Πανεπιστημίων με τους εκπαιδευτικούς.

Η συμμετοχή στην ημερίδα είναι δωρεάν. Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής.

Δηλώσεις συμμετοχής: έως 27 Μαρτίου 2017, στην ηλεκτρονική διεύθυνση  https://goo.gl/forms/FyccrE9QEaVdpzRn2

 

Για το πρόγραμμα της ημερίδας πατήστε εδώ.

 

Ιστορικό Αρχείο ΠΙΟΠ

Δωρίδος 2 & Λεωφόρος Ειρήνης 14, 17778, Ταύρος

Τ.: 210 3418051  |  www.piop.gr