«Το Ημερολόγιο της Παουλίνα Π.» - Ειδική κινηματογραφική προβολή στα Ιωάννινα

«Το Ημερολόγιο της Παουλίνα Π.» - Ειδική κινηματογραφική προβολή στα Ιωάννινα
18.11.2023Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), σε συνεργασία με το 6ο Παιδικό & Εφηβικό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας, οργανώνει ειδική κινηματογραφική προβολή της παιδικής ταινίας μυθοπλασίας «Το Ημερολόγιο της Παουλίνα Π.» (Κροατία, 2023 | Διάρκεια 96'), το Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2023 (ώρα 11:00), στην Αίθουσα Πολιτιστικού Πολυχώρου «Δ. Χατζής» (Ακτή Μιαούλη και Μετσόβου), στα Ιωάννινα.


Η ταινία είναι υποτιτλισμένη στα ελληνικά και απευθύνεται σε οικογένειες με παιδιά, ηλικίας
9 ετών και άνω.

Η Παουλίνα, είναι η απίθανη φίλη που θα ήθελαν να έχουν όλα τα παιδιά. Τετραπέρατη, πανέξυπνη, πολυμήχανη, ομιλητικότατη και αποφασισμένη να ξεπεράσει όλα τα προβλήματα της νέας σχολικής χρονιάς. Μια ξεκαρδιστική, ανάλαφρη, ζωηρή ματιά στο μυαλό και την καρδιά ενός κοριτσιού που ξέρει να βρίσκει τη μαγεία στην ανιαρή καθημερινότητα και να μην αφήνει τους γύρω της να ησυχάσουν ούτε στιγμή. Βασισμένη στην περίφημη σειρά βιβλίων, αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εμπορικές επιτυχίες της χρονιάς στην Κροατία και στις γειτονικές χώρες.

Δείτε το trailer
εδώ

H είσοδος είναι ελεύθερη.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο Αργυροτεχνίας, στο τηλέφωνο 26510 64065 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-17:00.)

ΠΙΟΠ
| Μουσείο Αργυροτεχνίας
Ακρόπολη Ιτς Καλέ, Κάστρο Ιωαννίνων
Τ: 2651064065 | www.piop.gr