Οι «Χίλιες και μια νύχτες» ζωντανεύουν στο Μουσείο Αργυροτεχνίας

Οι «Χίλιες και μια νύχτες» ζωντανεύουν στο Μουσείο Αργυροτεχνίας
30.8.2020
31.8.2020

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) αποχαιρετά το καλοκαίρι με δύο παραστάσεις αφήγησης για ενήλικες, στον υπαίθριο χώρο του Μουσείου Αργυροτεχνίας. Με έμπνευση από το γνωστό αραβικό λογοτέχνημα «Χίλιες και μια νύχτες» οι παραστάσεις μεταφέρουν στο κοινό κάτι από τη γοητευτική κουλτούρα της Ανατολής.

Αναλυτικότερα:

  • Κυριακή 30 Αυγούστου (ώρα 21:30)

Η Ανθή Θάνου στην αφήγηση και ο Αλέξανδρος Μακρής στη μουσική παρουσιάζουν την παράσταση «Χίλιες και μία νύχτες…αρχή». Έρωτες και απιστίες, φιλίες και προδοσίες, φτώχεια και πλούτος, τύχη και ατυχία, το καλό και το κακό: όλα τα ζεύγη αντιθέτων, πανανθρώπινα και διαχρονικά, πλέκουν τον καμβά, για να κεντήσει η Σεχραζάτ τις ιστορίες της.

  • Δευτέρα 31 Αυγούστου (ώρα 20:00)

Η Μαρία Μαχαίρα στην αφήγηση και ο Αντώνης Καρασταμάτης στη μουσική και το τραγούδι παρουσιάζουν την παράσταση «Σεβάχ». Οι φανταστικές θαλασσινές περιπέτειες του Σεβάχ, ενός από τους κεντρικούς ήρωες των παραμυθιών της Χαλιμάς, ζωντανεύουν στο Μουσείο.

 Η είσοδος στις παραστάσεις είναι δωρεάν. Απαραίτητη η κράτηση θέσης.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο, στο τηλέφωνο 26510 64065 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-18:00).

*Λόγω των ειδικών συνθηκών, και έχοντας ως προτεραιότητα τη δημόσια υγεία, η δράση θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα προβλεπόμενα μέτρα.

Μουσείο Αργυροτεχνίας
Ακρόπολη Ιτς Καλέ, Κάστρο Ιωαννίνων
Τ: 2651064065 | www.piop.gr