Το Μουσείο Βιομηχανικής Ελαιουργίας Λέσβου γιορτάζει τις ΕΗΠΚ

Το Μουσείο Βιομηχανικής Ελαιουργίας Λέσβου γιορτάζει τις ΕΗΠΚ
29.9.2018

Το Μουσείο Βιομηχανικής Ελαιουργίας Λέσβου
γιορτάζει τις Ευρωπαϊκές Ημέρες Πολιτιστικής Κληρονομιάς

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), στο πλαίσιο των Ευρωπαϊκών Ημερών Πολιτιστικής Κληρονομιάς, με θέμα «Πόλ(ε)ις» και σε συνεργασία με τη διαπολιτισμική χορωδία Cantaλαλούν, παρουσιάζει το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου, (ώρα 19:30), ένα πολυπολιτισμικό μουσικό ταξίδι, για μικρούς και μεγάλους, με τίτλο «Μουσικές του κόσμου», στο Μουσείο Βιομηχανικής Ελαιουργίας Λέσβου, στην Αγία Παρασκευή.

Υπό τη διδασκαλία και μουσική διεύθυνση της Μαρίζας Βαμβουκλή και της Χριστίνας Κατσαμάτσα θα ακουστούν παραδοσιακοί ήχοι, αλλά και εξωτικοί ρυθμοί από τη Μεσόγειο, την Εγγύς Ανατολή, την Αφρική, τα Βαλκάνια, και τη Βόρεια Ευρώπη.

Η χορωδία Cantaλαλούν ιδρύθηκε τον Νοέμβριο του 2016 και υποδέχεται μέλη κάθε εθνικότητας και μουσικής ικανότητας. Απαρτίζεται σε ένα μεγάλο ποσοστό από εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων. Η χορωδία στηρίζεται στην εθελοντική προσφορά των μελών της και τελεί υπό την αιγίδα της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λέσβου.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο, στο τηλέφωνο 22530 32300 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-18:00).

*Στο πλαίσιο του εορτασμού των ΕΗΠΚ από τις 28 έως και τις 30 Σεπτεμβρίου η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη σε όλα τα Μουσεία του Δικτύου του ΠΙΟΠ. Το ίδιο διάστημα οι επισκέπτες όλων των Μουσείων του Δικτύου του ΠΙΟΠ, θα έχουν έκπτωση 20% στα είδη των πωλητηρίων.

Μουσείο Βιομηχανικής Ελαιουργίας Λέσβου
Αγία Παρασκευή, 811 02, Λέσβος
Τ: 22530 32300 | www.piop.gr
 piopnews