Γιορτάζουμε τις Ευρωπαϊκές Ημέρες Πολιτιστικής Κληρονομιάς στο Μουσείο Βιομηχανικής Ελαιουργίας Λέσβου

Γιορτάζουμε τις Ευρωπαϊκές Ημέρες Πολιτιστικής Κληρονομιάς στο Μουσείο Βιομηχανικής Ελαιουργίας Λέσβου
27.9.2019

Γιορτάζουμε τις Ευρωπαϊκές Ημέρες Πολιτιστικής Κληρονομιάς
στο Μουσείο Βιομηχανικής Ελαιουργίας Λέσβου 

Στο πλαίσιο του φετινού εορτασμού των Ευρωπαϊκών Ημερών Πολιτιστικής Κληρονομιάς (25-27/09), με θέμα «Τέχνες και Ψυχαγωγία-Αναζητώντας τον ελεύθερο χρόνο» το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) οργανώνει την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου (ώρα 17:00), ομιλία και εργαστήρια για ενήλικες, στο Μουσείο Βιομηχανικής Ελαιουργίας Λέσβου.

Η ψυχολόγος Τότα Δρούζα θα μιλήσει με θέμα «Γονιός και ελεύθερος χρόνος» και θα συζητήσει με τους συμμετέχοντες για τη σωστή διαχείριση του χρόνου στην καθημερινότητά τους, καθώς και μορφές δημιουργικής αξιοποίησής του, όπως ενασχόληση με την τέχνη (θέατρο, μουσική, επισκέψεις σε μουσεία κ.λπ.). Στη συνέχεια, θα ακολουθήσουν δημιουργικά εργαστήρια ζωγραφικής σε γυαλί και ύφασμα, με την καθοδήγηση της δημιουργού Ανδρομάχης Βουγιούκα. Οι συμμετέχοντες καλούνται να φέρουν μαζί τους ένα χρηστικό γυάλινο αντικείμενο ή ένα μονόχρωμο ύφασμα.

Η συμμετοχή στην ομιλία και τα εργαστήρια είναι δωρεάν.
Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής. 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο, στο τηλέφωνο 22530 32300 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-18:00).

*Στο πλαίσιο του εορτασμού των ΕΗΠΚ από τις 27 έως και τις 29 Σεπτεμβρίου η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη σε όλα τα Μουσεία του Δικτύου του ΠΙΟΠ. Το ίδιο διάστημα οι επισκέπτες όλων των Μουσείων του Δικτύου του ΠΙΟΠ, θα έχουν έκπτωση 20% στα είδη των πωλητηρίων.

Μουσείο Βιομηχανικής Ελαιουργίας Λέσβου
Αγία Παρασκευή, 811 02 Λέσβος
Τ: 22530 32300 | www.piop.gr
 piopnews