Εργαστήρια για μικρούς και μεγάλους στο Μουσείο Βιομηχανικής Ελαιουργίας Λέσβου

Εργαστήρια για μικρούς και μεγάλους στο Μουσείο Βιομηχανικής Ελαιουργίας Λέσβου
7.7.2021
14.7.2021

Εργαστήρια για μικρούς και μεγάλους
στο Μουσείο Βιομηχανικής Ελαιουργίας Λέσβου

Με αφορμή την περιοδική έκθεση «Το ’21 αλλιώς: Η Ελληνική Επανάσταση με φιγούρες και διοράματα PLAYMOBIL» που παρουσιάζεται στο Μουσείο Βιομηχανικής Ελαιουργίας Λέσβου, το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) οργανώνει δύο εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης για μικρούς και μεγάλους.

Με την καθοδήγηση της δημιουργού Έφης Σορόπου και όχημα τη φαντασία, οι  συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν κοσμήματα εμπνευσμένα από την έκθεση και την Επανάσταση. Συγκεκριμένα την Τετάρτη  7 Ιουλίου  (ώρα 19:00) θα πραγματοποιηθεί εργαστήρι για οικογένειες, ενώ την Τετάρτη 14 Ιουλίου (ώρα 19:00) εργαστήρι για ενήλικο κοινό.

Υπενθυμίζεται ότι η  έκθεση «Το ’21 αλλιώς: Η Ελληνική Επανάσταση με φιγούρες και διοράματα PLAYMOBIL», αποτέλεσμα της συνεργασίας του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς με το Εθνικό Ιστορικό Μουσείο, στο πλαίσιο των Επετειακών Δράσεων της Τράπεζας Πειραιώς για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821, θα παραμείνει στο Μουσείο Βιομηχανικής Ελαιουργίας Λέσβου έως τις 17 Οκτωβρίου 2021. Αποτελεί μια πρωτότυπη προσέγγιση όσων διαδραματίστηκαν από τους προεπαναστατικούς χρόνους μέχρι και την ίδρυση του νεοελληνικού κράτους και πλαισιώνεται από έντυπο δραστηριοτήτων για τους μικρούς φίλους.

Δείτε το έντυπο εδώ


Η συμμετοχή στα εργαστήρια και τα υλικά είναι δωρεάν.
Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής.

Για πληροφορίες για τα εργαστήρια και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο, στο τηλέφωνο 22530 32300 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-18:00).


*Λόγω των ειδικών συνθηκών, και έχοντας ως προτεραιότητα τη δημόσια υγεία, η δράση θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα προβλεπόμενα μέτρα.

Μουσείο Βιομηχανικής Ελαιουργίας Λέσβου
Αγία Παρασκευή, 811 02 Λέσβος
Τ: 22530 32300 | www.piop.gr