Το Μουσείο Βιομηχανικής Ελαιουργίας Λέσβου συμμετέχει στην Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής

Το Μουσείο Βιομηχανικής Ελαιουργίας Λέσβου συμμετέχει στην Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής
23.6.20193ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών
Το Μουσείο Βιομηχανικής Ελαιουργίας Λέσβου συμμετέχει
στην Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής 

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), στο πλαίσιο εορτασμού της Ευρωπαϊκής Ημέρας Μουσικής (21-23/06), οργανώνει την Κυριακή 23 Ιουνίου (ώρα 19:30), το 3ο Φεστιβάλ παραδοσιακών χορών, στο Μουσείο Βιομηχανικής Ελαιουργίας Λέσβου, στην Αγία Παρασκευή.
Χορευτικές ομάδες που δραστηριοποιούνται στη Λέσβο θα παρουσιάσουν, φορώντας τοπικές φορεσιές, παραδοσιακούς χορούς από την Ελλάδα και τη Μικρά Ασία.
Συμμετέχουν (με σειρά εμφάνισης): ο Πνευματικός Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Παρασκευής, ο Σύλλογος Γυναικών Μανταμάδου, ο Παγγεραγωτικός Σύλλογος, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παρακοίλων, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Παρασκευής «Φίλοι της Παράδοσης», ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πέτρας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Στύψης, ο Εκπολιτιστικός Θεατρικός Όμιλος Καλλονής (ΕΘΟΚ), ο Πολιτιστικός Σύλλογος «ΑΡΙΩΝ» Μυτιλήνης, η Χορευτική ομάδα Παραδοσιακών Χορών Μυτιλήνης «ΧΟΡΟΔΟΙΠΟΡΟΙ» και ο Πολιτιστικός Σύλλογος  ο «ΜΕΣΟΤΟΠΟΣ».

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο, στο τηλέφωνο 22530 32300 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-18:00).

Μουσείο Βιομηχανικής Ελαιουργίας Λέσβου
Αγία Παρασκευή, 811 02, Λέσβος
Τ: 22530 32300 | www.piop.gr
 piopnews