Εργαστήρι δημιουργικής απασχόλησης στο Μουσείο Βιομηχανικής Ελαιουργίας Λέσβου

Εργαστήρι δημιουργικής απασχόλησης στο Μουσείο Βιομηχανικής Ελαιουργίας Λέσβου
5.9.2016
9.9.2016

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) διοργανώνει εργαστήρι για τους μικρούς φίλους, στο Μουσείο Βιομηχανικής Ελαιουργίας Λέσβου, στην Αγία Παρασκευή.

Σκοπός του εργαστηρίου, που απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 8 έως 12 ετών, είναι να προσφέρει ευχάριστη και δημιουργική απασχόληση με δράσεις εμπνευσμένες από το περιβάλλον και τη θεματική των μουσείων του ΠΙΟΠ. Με απλά υλικά και χρησιμοποιώντας τη φαντασία τους τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να κατασκευάσουν χρηστικά αντικείμενα από πηλό, να δημιουργήσουν τη δική τους αφίσα αλλά και να φτιάξουν το δικό τους κουκλοθέατρο. Επίσης, θα έχουν την δυνατότητα να ανακαλύψουν το αγαπημένο τους έκθεμα στο Μουσείο και να το αποτυπώσουν με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο.

Το εργαστήρι έχει διάρκεια τέσσερις ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή εκτός από Τρίτη) και έχει προγραμματιστεί  για τις 5/9  έως  9/9 (από τις 10:00 – 13:30).

Τα παιδιά θα προσέρχονται στο Μουσείο και θα αποχωρούν συνοδευόμενα από το γονέα ή έναν κηδεμόνα, ο οποίος αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη συμμετοχής του παιδιού στο εργαστήρι.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Απαραίτητη η κράτηση θέσεων.

 

Για κρατήσεις και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο στο τηλέφωνο 22530 32300 (καθημερινά, εκτός Τρίτης).

 

Μουσείο Βιομηχανικής Ελαιουργίας Λέσβου

Αγία Παρασκευή, Λέσβος 811 02

Τ: 22530 32300 |  www.piop.gr