Το 3ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών στο Μουσείο Μαρμαροτεχνίας

Το 3ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών στο Μουσείο Μαρμαροτεχνίας
21.7.2018

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) διοργανώνει, το Σάββατο 21 Ιουλίου (ώρα 21:00), το 3ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών, στον υπαίθριο χώρο του Μουσείου Μαρμαροτεχνίας του Ιδρύματος, στον Πύργο της Τήνου.

Χορευτικές ομάδες, που δραστηριοποιούνται τόσο στην Τήνο όσο και σε άλλα μέρη της Ελλάδος, θα συναντηθούν και θα χορέψουν χορούς από την Μακεδονία, τη νησιωτική Ελλάδα, την Πελοπόννησο και την Μικρά Ασία, προσφέροντας στο κοινό μία αξέχαστη εμπειρία.

Συμμετέχουν: Το παραδοσιακό εργαστήρι Σύρου «Άρωμα Παράδοσης» (διδασκαλία: Νίκος Σολάρης), ο Χορευτικός Όμιλος Πολυγύρου «Έξι Βρύσες» (διδασκαλία: Δημήτρης Αραμπατζάκης), η Χορευτική Ομάδα Συλλόγου Γυναικών Τήνου (διδασκαλία: Νίκος Σολάρης), το χορευτικό του Εμποροεπαγγελματικού και Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου «Σπονδή Τηνίων» (διδασκαλία: Γιάννης Μιχαήλ) και το χορευτικό του Μουσείου Μαρμαροτεχνίας (διδασκαλία: Γιάννης Μιχαήλ).

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο Μαρμαροτεχνίας, στο τηλ. 22830 31290 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-18:00).

Μουσείο Μαρμαροτεχνίας
Πύργος, Πάνορμος Τήνου 842 01
Τ: 22830 31290 | www.piop.gr
 piopnews