Θερινά εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης στο Μουσείο Μετάξης

Θερινά εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης στο Μουσείο Μετάξης
11.7.2016
15.7.2016

 

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) διοργανώνει, για τέταρτη χρονιά, θερινά εργαστήρια για τους μικρούς φίλους στο Μουσείο Μετάξης, στο Σουφλί.

 

Σκοπός των εργαστηρίων, που απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας 8 - 12 ετών, είναι να προσφέρουν ευχάριστη και δημιουργική απασχόληση με δράσεις εμπνευσμένες από το περιβάλλον, το καλοκαιρινό τοπίο και τη θεματική των μουσείων του ΠΙΟΠ. Με απλά υλικά και χρησιμοποιώντας τη φαντασία τους τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να κατασκευάσουν χρηστικά αντικείμενα από πηλό, να δημιουργήσουν τη δική τους αφίσα αλλά και να φτιάξουν το δικό τους κουκλοθέατρο. Επίσης, θα έχουν την δυνατότητα να ανακαλύψουν το αγαπημένο τους έκθεμα στο Μουσείο και να το αποτυπώσουν με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο.

 

Κάθε εργαστήρι έχει διάρκεια τέσσερις ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή εκτός από Τρίτη) και έχουν προγραμματιστεί  για τις 11/7 έως τις 15/7 και για τις 5/9  έως  9/9 (από τις 10:00 – 13:30).

 

Τα παιδιά θα προσέρχονται στο Μουσείο και θα αποχωρούν συνοδευόμενα από το γονέα ή έναν κηδεμόνα, ο οποίος αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη συμμετοχής του παιδιού στο θερινό εργαστήρι.

 

Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Απαραίτητη η κράτηση θέσεων.

 

Για εγγραφές και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο στο τηλέφωνο 25540 23700 (καθημερινά, εκτός Τρίτης).

 

 

Μουσείο Μετάξης
Ελευθερίου Βενιζέλου 73, Σουφλί 684 00

Τ: 25540 23700 |  www.piop.gr