Παραμονή Χριστουγέννων για μικρούς και μεγάλους στο Μουσείο Μετάξης

Παραμονή Χριστουγέννων για μικρούς και μεγάλους στο Μουσείο Μετάξης
24.12.2016

Παραμονή Χριστουγέννων για μικρούς και μεγάλους
στο Μουσείο Μετάξης

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), γιορτάζει τα Χριστούγεννα και  διοργανώνει μια μοναδική ημέρα με αφήγηση παραμυθιού και θεατρικό παιχνίδι, για μικρούς και μεγάλους, το Σάββατο 24 Δεκεμβρίου (ώρα 12:00), στο Μουσείο Μετάξης, στο Σουφλί.

Ένα παραδοσιακό, μαγικό παραμύθι για ένα ελατάκι που δεν του αρέσουν οι πευκοβελόνες του και επιθυμεί να αποκτήσει διαφορετικά φύλλα, θα αποτελέσει την αφορμή για να ξετυλίξουν οι συμμετέχοντες το πολύτιμο μεταξωτό νήμα της αυτογνωσίας και της αποδοχής των άλλων.

Πώς μπορούμε να μεταμορφωθούμε σε ένα ζώο; Μπορούμε να γίνουμε ο «καθρέφτης» του άλλου; Πώς φτιάχνουμε μια «παγωμένη εικόνα»; Μπορούμε να δημιουργήσουμε όλοι μαζί ένα μαγικό γρανάζι; Αυτά είναι λίγα από τα μυστικά που θα ανακαλύψουν όλοι όσοι έρθουν στο Μουσείο την Παραμονή των Χριστουγέννων,  μέσα από εκπαιδευτικά παιχνίδια και δραστηριότητες.

Η είσοδος είναι ελεύθερη, επιθυμητή η δήλωση συμμετοχής.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο Μετάξης στο τηλέφωνο 25540 23700 (καθημερινά, εκτός από Τρίτη, 10:00-17:00)

Μουσείο Μετάξης
Ελευθερίου Βενιζέλου 73, Σουφλί 684 00

Τ: 25540 23700 |  www.piop.gr