«Ο μικρός πρίγκιπας» Θεατρική παράσταση στο Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας

«Ο μικρός πρίγκιπας» Θεατρική παράσταση στο Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας
29.8.2020«Ο μικρός πρίγκιπας»
Θεατρική παράσταση στο Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας

Στο πλαίσιο των «Σικυωνίων 2020», το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), σε συνεργασία με το ΝΠΔΔ Παιδείας Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου Σικυωνίων «Η Μηκώνη», παρουσιάζει τη θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, «Ο μικρός πρίγκιπας», το Σάββατο 29 Αυγούστου (ώρα 20:30), στο Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας.

Το αγαπημένο παραμύθι του Αντουάν ντε Σαιντ Εξυπερύ ζωντανεύει επί σκηνής από τη θεατρική ομάδα του «Πολυχώρου Πολιτισμού Μηχανουργείο» και ταξιδεύει μικρούς και μεγάλους σε ένα παραμυθένιο πλανητικό σύμπαν γεμάτο αγάπη, ελπίδα και συγκίνηση.

Συντελεστές
Θεατρική Διασκευή-Σκηνοθεσία: Γεράσιμος Ντάβαρης
Βοηθός Σκηνοθέτη: Ζαχαρή Αχιλλεοπούλου
Σκηνογραφία-Πρωτότυπες Κατασκευές: Ένο Σκονδράνη
Ενδυματολογία: Μαρία Ασημακοπούλου
Φωτισμοί: Γεράσιμος Ντάβαρης
Πρωτότυπη Μουσική- Σύνθεση: Βαγγέλης Μουρελάτος
Κινησιολογία: Ζαχαρή Αχιλλεοπούλου
Παίζουν οι: Γεράσιμος Ντάβαρης, Δήμητρα Κωνσταντίνου, Ειρήνη Ευαγγελάτου, Γιάννης Γκοτσόπουλος, Μαρία Γκλαβά, Γιάννης Κολόμβος

Τα Σικυώνια είναι η θερινή γιορτή πολιτισμού του Δήμου Σικυωνίων που διοργανώνεται από τη «Μηκώνη» και τον Δήμο από το 2010. Περιλαμβάνει πολιτιστικές δράσεις και εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα στα δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου.

Η είσοδος είναι δωρεάν. Απαραίτητη η κράτηση θέσης

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο, στο τηλέφωνο 27470 22279 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-18:00).

*Λόγω των ειδικών συνθηκών, και έχοντας ως προτεραιότητα τη δημόσια υγεία, η δράση θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα προβλεπόμενα μέτρα.

Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας
200 16 Στυμφαλία Κορινθίας
Τ: 27470 22296 | www.piop.gr