«Γέφυρες: 200 χρόνια ελευθερίας» «Τσαρούχι από τον τόπο σου» Εκδήλωση στο Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας

 «Γέφυρες: 200 χρόνια ελευθερίας» «Τσαρούχι από τον τόπο σου» Εκδήλωση στο Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας
21.10.2021«
Γέφυρες: 200 χρόνια ελευθερίας»
«Τσαρούχι από τον τόπο σου»
Εκδήλωση στο Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας  

Στο πλαίσιο της συνεργασίας «Γέφυρες: 200 χρόνια ελευθερίας», το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), το Ιστορικό Λαογραφικό Μουσείο Κορίνθου (Ι.Λ.Μ.Κ.) και  η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κορινθίας (ΕΦ.Α.ΚΟΡ.) συνδιοργανώνουν, την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου (ώρα 10:30), εκδήλωση αφιερωμένη στο τσαρούχι, το εμβληματικό υπόδημα που χρησιμοποιήθηκε σε πολλές περιοχές της Ελλάδας, στο Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει ομιλία  από την Αρχαιολόγο MSc, Διευθύντρια  του Ιστορικού Λαογραφικού Μουσείου Κορίνθου, κ. Μαρία Μέξια καθώς και σχετικό δημιουργικό εργαστήρι για παιδιά από την εικαστικό κ. Ρωξάνη Γιάννου.

Η εκδήλωση αφορά αποκλειστικά σχολικές ομάδες Γυμνασίου Λυκείου με απαραίτητη προσυνεννόηση λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας, στο τηλέφωνο 27470 22296 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-17:00).

*Λόγω των ειδικών συνθηκών, και έχοντας ως προτεραιότητα τη δημόσια υγεία, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα προβλεπόμενα μέτρα.

Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας
200 16 Στυμφαλία Κορινθίας
Τ: 27470 22296 | www.piop.gr