Γιορτάζουμε τα Χριστούγεννα στο Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας

Γιορτάζουμε τα Χριστούγεννα στο Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας
18.12.2016

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) γιορτάζει τα Χριστούγεννα και διοργανώνει μια ημέρα γεμάτη εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους, την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, (ώρα έναρξης 10:30), στο Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας.

Η γιορτή θα ξεκινήσει με την προβολή ταινίας- έκπληξη για όλη την οικογένεια. Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει εργαστήρι κατασκευής διακοσμητικών με έμπνευση από τη φύση της Λίμνης Στυμφαλίας. Οι φίλοι του Μουσείου θα δημιουργήσουν τα δικά τους χριστουγεννιάτικα στολίδια καθώς και διακοσμητικά καλάθια από ανακυκλώσιμα υλικά. Τέλος, με τη βοήθεια της τεχνολογίας θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν και να ανταλλάξουν ευχές με όσους θα βρίσκονται την ίδια ημέρα στο Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης, στη Δημητσάνα

Η συμμετοχή  σε όλες τις δράσεις είναι ελεύθερη ενώ τα υλικά για το εργαστήρι διατίθενται δωρεάν. (Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στην προβολή λόγω περιορισμένης χωρητικότητας της αίθουσας)  

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο στο τηλ.: 27470 22296 (καθημερινά 10:00 – 18:00 εκτός Τρίτης).

Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας

20016 Στυμφαλία Κορινθίας

Τ: 27470 22296 | www.piop.gr