Εργαστήρι δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά στο Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας

Εργαστήρι δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά στο Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας
18.9.2021

«Τα φύλλα του φθινοπώρου»
Εργαστήρι δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά
 στο Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) οργανώνει, το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου (ώρα 10:30-12:00), εργαστήρι δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά, ηλικίας 6 έως 12 ετών, με τίτλο «Τα φύλλα του φθινοπώρου», στο Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας Ν. & Σ. Τσαλαπάτα, στον Βόλο.

Ο χρόνος κυλά, το καλοκαίρι μάς αποχαιρετά και η εναλλαγή των εποχών προκαλεί ανάμεικτα συναισθήματα. Η πτώση των φύλλων δημιουργεί μία μοναδική έκρηξη χρωμάτων και κάνει το τοπίο να μοιάζει με τεράστια τοιχογραφία. Τα παιδιά έρχονται σε επαφή με φυσικά και άλλα υλικά και μετατρέπουν τα φθινοπωρινά φύλλα σε χρηστικά / διακοσμητικά αντικείμενα. Μέσα από το παιχνίδι και τη φαντασία, «Τα φύλλα του φθινοπώρου» θα αποτελέσουν τον καμβά για υπέροχες δημιουργίες στο καλωσόρισμα της νέας εποχής!

Τα παιδιά θα προσέρχονται στο Μουσείο και θα αποχωρούν συνοδευόμενα από έναν γονέα/κηδεμόνα.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής. 

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο, στο τηλέφωνο 24210 29844 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-18:00). 

*Λόγω των ειδικών συνθηκών, και έχοντας ως προτεραιότητα τη δημόσια υγεία, η δράση θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα προβλεπόμενα μέτρα. 

Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας Ν. & Σ. Τσαλαπάτα
Νότια Πύλη, 383 34 Βόλος
Τ: 24210 29844 | www.piop.gr