Ο Φοίβος Δεληβοριάς στο Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας

Ο Φοίβος Δεληβοριάς στο Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας
3.3.2019

Ο Φοίβος Δεληβοριάς στο Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) παρουσιάζει, την Κυριακή 3 Μαρτίου (ώρα 18:30), τον Φοίβο Δεληβοριά σε μία ξεχωριστή μουσική παράσταση, με τίτλο «Πες μου τ’ όνομά σου», για μικρά και μεγάλα παιδιά, στο Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας, στον Βόλο.
Σε αυτή την παράσταση ο Φοίβος θυμάται τη δική του ιστορία όπως την έζησε όταν ήταν παιδί, που είναι όμως και η ιστορία της σχέσης του με την πόλη, με τους φίλους του, τα παιδικά του χρόνια, τις παρέες και τις σκανδαλιές τους. Μέσα από αφηγήσεις και τραγούδια θα μας ξεδιπλώσει όλες τις πτυχές αυτής της ιστορίας με τον γνωστό δικό του τρόπο.
«Εδώ είμαστε! Ουρανοκατέβατοι και απροσδόκητοι, αλλά -ελπίζουμε- ευπρόσδεκτοι. Με τα ανακατεμένα μας μαλλιά, με το Ελεφαντάκι μας, τη Τζέλα, τη Λένα, τον Κόρνα, την πόλη μας, την τρελοπαρέα μας και τα περίεργα ονόματά μας! Και θέλουμε να μάθουμε ένα-ένα και τα δικά σας…», λέει ο Φοίβος.
Σας περιμένουμε σ’ αυτό το ταξίδι γνωριμίας!

Ταυτότητα παράστασης
Τίτλος: Πες μου τ’ όνομά σου
Ερμηνεύει και παίζει κιθάρα ο Φοίβος Δεληβοριάς
Συμμετέχει η Νεφέλη Φασούλη
Μαζί τους ο πολυοργανίστας Γιώργος Κατσάνος
Διάρκεια παράστασης: 60΄

Η είσοδος στην παράσταση είναι δωρεάν. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο στο τηλέφωνο 24210 29844 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-17:00).

Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας Ν. & Σ. Τσαλαπάτα
Νότια Πύλη, 383 34 Βόλος
Τ: 24210 29844 | www.piop.gr
 
piopnews