Το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας ταξιδεύει στο Βόλο

Το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας ταξιδεύει στο Βόλο
6.7.2017
7.7.2017

Ο Πολυχώρος Τσαλαπάτα και το Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας Ν. & Σ. Τσαλαπάτα, συνδιοργανώνουν και παρουσιάζουν τις βραβευμένες ταινίες από το διαγωνιστικό τμήμα του 39ου Εθνικού Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας, την Πέμπτη 6 & την Παρασκευή 7 Ιουλίου.

Οι προβολές θα πραγματοποιηθούν στο πάρκο Ζάχου (υπαίθριος χώρος πρασίνου παράλληλα στην οδό Ζάχου), με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Ώρα έναρξης: 21:30
Συνολική διάρκεια προβολών τις 2 ημέρες: 140’

Το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας ξεκίνησε το 1978 ως πρωτοβουλία της Κινηματογραφικής Λέσχης της Δράμας. Τα τελευταία χρόνια, το Φεστιβάλ Δράμας έχει καθιερωθεί ως ο χώρος ανάδειξης των κινηματογραφικών ταινιών μικρού μήκους, αποτελώντας ένα βασικό κομμάτι του πολιτισμού μας.
Εκτός από το Εθνικό Φεστιβάλ τα τελευταία χρόνια διεξάγεται και το Διεθνές Φεστιβάλ, όπου διαγωνίζονται και παρουσιάζονται ταινίες κινηματογραφιστών απ’ όλο τον κόσμο.(http://www.dramafilmfestival.gr)

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας στο τηλ.: 24210 29844 (καθημερινά 10:00 – 18:00, εκτός Τρίτης).