«Τι τρέχει με την Όπερα» Μουσική εκπαιδευτική παράσταση στο Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας

 «Τι τρέχει με την Όπερα» Μουσική εκπαιδευτική παράσταση στο Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας
3.12.2018

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία (3/12), παρουσιάζει τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου το μουσικό σύνολο  «8tetto» σε δύο μουσικές παραστάσεις, για μικρούς και μεγάλους, στο Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας, στον Βόλο.
Η πρώτη παράσταση θα πραγματοποιηθεί στις 11:00 και απευθύνεται σε σχολικές ομάδες Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και ειδικές ομάδες, ενώ η απογευματινή παράσταση (ώρα 18:00) σε γενικό κοινό.
Οι «8tetto» είναι ένα φωνητικό σύνολο που αποτελείται από οκτώ τραγουδιστές και το ρεπερτόριό τους εκτείνεται από την κλασική ως και τη σύγχρονη ελληνική μουσική. Αναλαμβάνουν να φέρουν τα παιδιά αλλά και τους ενήλικες σε επαφή με τον μαγικό, αλλά ενίοτε και παρεξηγημένο, κόσμο της όπερας, μέσα από μία χιουμοριστική – διαδραστική παράσταση γεμάτη ιστορίες και τραγούδια από την όπερα, στην οποία το κοινό συμμετέχει ενεργά. Μετά την παράσταση θα ακολουθήσει μουσικό παιχνίδι με πρωταγωνιστές τους θεατές και βοηθούς τους συντελεστές της παράστασης. 

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό. Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο στο τηλ. 24210 29844 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-17:00).

Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας Ν. & Σ. Τσαλαπάτα
Νότια Πύλη, 383 34 Βόλος
Τ: 24210 29844 | www.piop.gr
 piopnews