Αφηγηματικοί περίπατοι για μικρούς και μεγάλους από το ΠΙΟΠ

Αφηγηματικοί περίπατοι για μικρούς και μεγάλους από το ΠΙΟΠ
11.3.2023
18.3.2023

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) οργανώνει αφηγηματικούς περιπάτους στην Αγαθούπολη Πιερίας και στην Κορώνεια-Βόλβη, για γονείς και παιδιά, 6 ετών και άνω, με την πολιτιστική ομάδα Οικοδιαδρομές-Ecoroutes.

Αναλυτικά:

Το Σάββατο 11 Μαρτίου (ώρες 11:00-13:30) οργανώνεται περιήγηση στην Αγαθούπολη Πιερίας με θέμα την οικολογία, τη σημασία του νερού και των υδροβιότοπων για όλα τα πλάσματα που κατοικούν εκεί αρμονικά. Μικροί μεγάλοι μαθαίνουν παίζοντας στη φύση και βιώνοντας αξίες όπως ο σεβασμός και η φροντίδα.

Το Σάββατο 18 Μαρτίου (ώρες 11:00-14:00) οργανώνεται περιήγηση στη Λίμνη Βόλβη. Σε μικρή απόσταση από την πόλη της Θεσσαλονίκης δεσπόζει ένας περιβαλλοντικός θησαυρός. Δίπλα του, δάση και ρέματα που φιλοξενούν πουλιά στο ταξίδι τους προς άλλους τόπους. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τον πλούτο της περιοχής και της φύσης.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής.

Για τη συμμετοχή σας στέλνετε ονοματεπώνυμο, αριθμό ενηλίκων και παιδιών, τηλέφωνο επικοινωνίας, στη διεύθυνση Kyriazik@piraeusbank.gr. Οι 25 πρώτοι για κάθε περίπατο θα λάβουν ενημέρωση για τη συμμετοχή τους και το σημείο συνάντησης.

ΠΙΟΠ | Σύνδεσμος Γραφείου Θεσσαλονίκης
Εθνικής Αμύνης 5-7, T.K. 546 21, Θεσσαλονίκη
Τ: 2310 293812 | www.piop.gr