Αφηγηματικοί περίπατοι για μικρούς και μεγάλους από το ΠΙΟΠ στη Θεσσαλονίκη

Αφηγηματικοί περίπατοι για μικρούς και μεγάλους από το ΠΙΟΠ στη Θεσσαλονίκη
19.3.2022
20.3.2022

Στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Δασών (21/3) και της Παγκόσμιας Ημέρας Νερού (22/3), το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), σε συνεργασία με την πολιτιστική ομάδα Οικοδιαδρομές-Ecoroutes, οργανώνει περιπάτους στο Δάσος του Χορτιάτη και στη Λιμνοθάλασσα Καλοχωρίου, για γονείς και παιδιά 6 ετών και άνω.

Αναλυτικά:

  • Το Σάββατο 19 Μαρτίου (ώρες 11:00-14:00),  μέσα σε βελανιδιές, καστανιές, καρυδιές, οξιές και έλατα, «Γνωρίζουμε το δάσος του Χορτιάτη», τα μονοπάτια του και τη μοναδική του φύση, με σύμμαχο το παιχνίδι.
  • Την Κυριακή 20 Μαρτίου (ώρες 11:00-14:00), σε συνεργασία με την εθελοντική περιβαλλοντική οργάνωση Δράση για την Άγρια Ζωή, μαθαίνουμε «από μακριά κι από κοντά, πού ξαποσταίνουν τα πουλιά», στη Λιμνοθάλασσα Καλοχωρίου. Μέσα από παιχνίδια και παρατήρηση πουλιών, γνωρίζουμε τα μυστικά της λιμνοθάλασσας και της ευεργετικής παρουσίας του νερού για όλα τα έμβια πλάσματα.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Απαραίτητη η κράτηση θέσης.

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στη διεύθυνση KyriaziK@piraeusbank.gr, γράφοντας ονοματεπώνυμο, αριθμό συμμετεχόντων, τηλέφωνο επικοινωνίας και ημέρα διαδρομής.
Θα ειδοποιηθούν οι 20 πρώτοι κάθε περιπάτου.

*Λόγω των ειδικών συνθηκών, και έχοντας ως προτεραιότητα τη δημόσια υγεία, η δράση θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα προβλεπόμενα μέτρα.

Σύνδεσμος Γραφείου Θεσσαλονίκης
Εθνικής Αμύνης 5-7, T.K.546 21, Θεσσαλονίκη  
Τ: 2310 293812 | www.piop.gr