Χριστουγεννιάτικα διαδικτυακά εργαστήρια για ενήλικες από το ΠΙΟΠ

Χριστουγεννιάτικα διαδικτυακά εργαστήρια για ενήλικες από το ΠΙΟΠ
2.12.2021
13.12.2021

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) υποδέχεται τα Χριστούγεννα και διοργανώνει  εορταστικά διαδικτυακά εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης, για ενήλικες.

Αναλυτικά:

  • «Στολίδια με βελονάκι»

Με την καθοδήγηση της Βούλας Καλλιώδη οι συμμετέχοντες, οι οποίοι θα πρέπει να έχουν βασικές γνώσεις πλεκτικής με βελονάκι, θα ετοιμάσουν τα δικά τους χριστουγεννιάτικα στολίδια. Δεντράκια, γιρλάντες, αστέρια, αγγελάκια, αγιοβασίληδες και ό,τι άλλο μπορούν να φανταστούν για να διακοσμήσουν το σπίτι τους ή να τα προσφέρουν ως δώρα.

Το εργαστήρι θα ολοκληρωθεί σε δύο διαδικτυακές συναντήσεις την Πέμπτη 2 και την Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου (ώρες 11:00-12:30).

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στη διεύθυνση EvangelouT@piraeusbank.gr, γράφοντας ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας.

 

  • «Χριστουγεννιάτικα εικαστικά εργαστήρια»

Οι συμμετέχοντες, με την καθοδήγηση της Δέσποινας Ανδρέου και αξιοποιώντας απλές τεχνικές και εύχρηστα υλικά, θα έχουν την ευκαιρία να πειραματιστούν και να δημιουργήσουν στολίδια για το χριστουγεννιάτικο δέντρο και πρωτότυπα γούρια για να χαρίσουν στους αγαπημένους τους σε δύο αυτόνομα εικαστικά εργαστήρια.

Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου (ώρες 10:00-12:00) θα πραγματοποιηθεί το εργαστήρι «Χριστουγεννιάτικα στολίδια», ενώ τη Δευτέρα  13 Δεκεμβρίου (ώρες 10:00-12:00) το εργαστήρι «Χειροποίητα γούρια».

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στη διεύθυνση TirlaV@piraeusbank.gr, γράφοντας ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας και τον τίτλο του εργαστηρίου.

 

Οι 40 πρώτοι κάθε εργαστηρίου θα ειδοποιηθούν και θα λάβουν οδηγίες για τα υλικά και την εισαγωγή τους στη διαδικτυακή δράση.

Η συμμετοχή στα εργαστήρια είναι δωρεάν.

 

Βιβλιοθήκη ΠΙΟΠ

Σαλαμίνος 72-74, Καλλιθέα

Τ: 210 3739651-2 |  www.piop.gr