Διαδικτυακά εργαστήρια για ενήλικες από το ΠΙΟΠ

Διαδικτυακά εργαστήρια για ενήλικες από το ΠΙΟΠ
11.5.2022
13.5.2022

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) οργανώνει δύο διαδικτυακά εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης ενηλίκων. Συγκεκριμένα:

  •  «Διατήρηση βιβλίων και χαρτιού στο σπίτι»

Την Τετάρτη 11 Μαΐου (ώρα 11:00-12:00), η συντηρήτρια Ιφιγένεια Λελοβίτη περιγράφει τους κινδύνους που απειλούν βιβλία, πολύτιμα έγγραφα και φωτογραφίες και μοιράζεται με τους συμμετέχοντες «μυστικά» για να τα διατηρούν και να τα προστατεύουν.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Για τη συμμετοχή σας, μπορείτε να στείλετε e-mail στη διεύθυνση ArchivesPIOP@piraeusbank.gr, γράφοντας ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας. Οι 100 πρώτοι θα ειδοποιηθούν και θα λάβουν σχετικές οδηγίες για την εισαγωγή τους στο διαδικτυακό εργαστήρι.

  •  «Ξεπουπουλού!»

Την Πέμπτη 12 και την Παρασκευή 13 Μαΐου (ώρες 11:30-12:30), σε δύο αυτόνομα εργαστήρια, η αφηγήτρια και συγγραφέας Εύη Γεροκώστα μοιράζεται ιστορίες της προφορικής παράδοσης και της λογοτεχνίας για φτερά και ανέμους της άνοιξης. Οι ιστορίες ακούγονται μέχρι ένα σημείο, μια συνθηματική λέξη τις σταματά, ενώ οι συμμετέχοντες φαντάζονται και αφηγούνται τη συνέχεια.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στη διεύθυνση EvangelouT@piraeusbank.gr, γράφοντας ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας και την ημερομηνία που προτιμάτε. Οι 20 πρώτοι κάθε εργαστηρίου θα ειδοποιηθούν και θα λάβουν σχετικές οδηγίες για την εισαγωγή τους στη διαδικτυακή δράση.