6.12.2021

Προγράμματα ταινιών μικρού μήκους για σχολικές ομάδες στο Μουσείο Μετάξης

Προγράμματα ταινιών μικρού μήκους για σχολικές ομάδες στο Μουσείο Μετάξης

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) διοργανώνει προβολές επιλεγμένων ταινιών μικρού μήκους για μαθητές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, στο Μουσείο Μετάξης, στο Σουφλί, στο πλαίσιο της συνεργασίας του με το Παιδικό και Εφηβικό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας.

Οι προβολές πραγματοποιούνται και τον Δεκέμβριο του 2021 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, ώρες 10:00-14:00, κατόπιν προσυνεννόησης) και περιλαμβάνουν τέσσερα διαφορετικά προγράμματα, ανά ηλικιακή ομάδα, ωριαίας διάρκειας το καθένα.. Οι μαθητές, μέσω του εκπαιδευτικού προγράμματος του Παιδικού και Εφηβικού Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας, ανακαλύπτουν τεχνικές κινηματογράφησης και εμβαθύνουν στους τρόπους αφήγησης.

Δείτε το πρόγραμμα προβολών ανά ηλικιακή ομάδα εδώ

Λόγω των ειδικών συνθηκών η κάθε προβολή απευθύνεται σε ένα μόνο τμήμα ανά προβολή, ακολουθώντας όλους τους υγειονομικούς κανόνες και σύμφωνα με τις εγκυκλίους του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων. Οι εκπαιδευτικοί δύναται να λάβουν σχετικό υλικό προετοιμασίας κατόπιν προφορικού αιτήματός τους στο Μουσείο

Είσοδος ελεύθερη. Απαραίτητη η προσυνεννόηση.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο, στο τηλέφωνο 25540 23700 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-17:00).

Μουσείο Μετάξης
Ελευθερίου Βενιζέλου 73, Σουφλί 684 00
Τ: 25540 23700 | www.piop.gr