12.3.2019

Ξενάγηση στο νέο κτήριο της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος από το Δίκτυο Οικονομικών Βιβλιοθηκών (ΔΙ.Ο.ΒΙ.)

Ξενάγηση στο νέο κτήριο της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος από το Δίκτυο Οικονομικών Βιβλιοθηκών (ΔΙ.Ο.ΒΙ.)

diovi-logo.png

Το Δίκτυο Οικονομικών Βιβλιοθηκών (ΔΙ.Ο.ΒΙ.), στο οποίο συμμετέχει και η Βιβλιοθήκη του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς, έχει προγραμματίσει δύο ξεναγήσεις στο νέο κτήριο της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος από το εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό της.

Η δεύτερη ξενάγηση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019 και ώρες 15:00-17:00. Σημείο συνάντησης είναι ο χώρος της υποδοχής της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος (EBE) 10 λεπτά πριν την έναρξη της ξενάγησης. Η ξενάγηση θα αρχίσει στις 15:00 από το ισόγειο και το Δανειστικό Τμήμα της ΕΒΕ και θα συνεχίσει στο 2ο και 4ο επίπεδο του κτηρίου, διάρκειας περίπου μίας (1) ώρας. Στη συνέχεια, οι συμμετέχοντες μπορούν να απολαύσουν μια περιήγηση στην Αγορά, τον Φάρο και το Πάρκο, ανάλογα με τον χρόνο τους.

Πληροφορίες για την πρόσβαση στην ΕΒΕ στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν εδώ.

Η είσοδος είναι ελεύθερη. Απαραίτητη η ηλεκτρονική υποβολή της αίτησης. Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του ΔΙ.Ο.ΒΙ. http://diovi.lib.unipi.gr και στα κοινωνικά δίκτυα Facebook: ΔΙΟΒΙ, Twitter: diovihelin. 

Πληροφορίες & διευκρινίσεις
Βιβλιοθήκη Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς
τηλ.: 210 3739651-2, email: piop_library@piraeusbank.gr