Μετάβαση στην κύρια ενότητα

«Η Καλλιθέα της Αντίστασης» | Εκδήλωση για ενήλικο κοινό στον Ταύρο

kallitha-ths-antistasis-1120

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς, σε συνεργασία με την Ομάδα Προφορικής Ιστορίας Καλλιθέας-Τζιτζιφιών (ΟΠΙΚΑ-Τ), οργανώνει εκδήλωση με θέμα «Η Καλλιθέα της Αντίστασης», την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2026 (ώρα 17:30), στο κτήριό του, στον Ταύρο.

Μέσα από την παρουσίαση του χρονικού της Αντίστασης, τα μέλη της ΟΠΙΚΑ-Τ, Χαρά Γεωργιάδου, Δέδες Τσούκας και Μαρίνα Γρίβα, θα αναδείξουν κομβικά σημεία και γεγονότα της κατοχικής Καλλιθέας. Η παρουσίαση πλαισιώνεται από πολύτιμες προφορικές μαρτυρίες από το αρχείο της ΟΠΙΚΑ-Τ, αναδεικνύοντας τις εμπειρίες και τις αφηγήσεις των ανθρώπων που έζησαν τα γεγονότα. 

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Βιβλιοθήκη του Πολιτιστικού Ιδρύματος,  στο τηλέφωνο 210 3418066. 

Βιβλιοθήκη
Δωρίδος 2 & Λ. Ειρήνης 14, Ταύρος
Τ: 210 3739651, 3739552 | www.piop.gr